Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ MAUER NEW WAVE 4

Τόσο στο χώρο του σπιτιού σας όσο και στο χώρο εργασίας σας, η ασφάλεια σας προέχει και γι' αυτό πρέπει να αναβαθμίζετε τις θωρακισμένες πόρτες, τις πόρτες πυρασφάλειας και τις κλειδαριές ασφαλείας με νέους κυλίνδρους ασφαλείας.

 

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά του κυλίνδρου ασφαλείας  της σειράς Mauer New Wave 4 (NW4) της Γερμανικής εταιρείας Μauer

 

 

Ένα ατού του νέου κυλίνδρου υπέρ - ασφαλείας Mauer New Wave 4, είναι οι ατσάλινες μπίλιες που διαθέτει στο εσωτερικό. Με αυτό τον τρόπο ο κύλινδρος ασφαλείας στο μπροστινό μέρος δεν μπορεί να τρυπηθεί. Επίσης, άλλο ένα εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό σχετικά με τον κύλινδρο ασφαλείας Mauer New Wave 4, είναι το κλειδί του κυλίνδρου που δεν μπορεί να αντιγραφεί παρά μόνο από τον κάτοχο με την επίδειξη της κάρτας ιδιοκτησίας.

 

Εμπιστευτείτε την ασφάλεια σας στα πιστοποιημένα προϊόντα ασφαλείας της Alfino Door

Η Alfino Door πάντα νοιάζεται για την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γι' αυτό και αναβαθμίζει όλα τα προιόντα της, φέρνοντας ό,τι πιο νέο κάθε φορά έτσι ώστε να νιώθετε αλλά και να είστε πάντα πλήρως προστατευμένοι.

Ελάτε σήμερα στην Alfino Door και αναβαθμίστε όλες σας τις πόρτες ασφαλείας και τις κλειδαριές ασφαλείας με τον νέο κύλινδρο της Γερμανικής εταιρείας MauerNew Wave 4.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε την προσφορά σας για τη δική σας τοποθέτηση μιας πόρτας ασφαλείας.  Επίσης στο χώρο μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε:

Αντικαταστήστε τους παλιούς κυλίνδρους σε όλες σας τις πόρτες ασφαλείας και τις κλειδαριές ασφαλείας με τον νέο κύλινδρο της Γερμανικής εταιρείας Mauer, New Wave 4.

 

Δείτε περισσότερα για κυλίνδρους ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top