Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ KESO 4000S ASSA ABLOY

O κύλινδρος υψίστης ασφαλείας KESO 4000S της ASSA ABLOY είναι ελεγχόμενης αντιγραφής με κάρτα ιδιοκτησίας και αντικαθιστά με επιτυχία τη σειρά κυλίνδρου KES0 2000S της ASSA ABLOY.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός κυλίνδρου ασφαλείας KESO 4000S είναι:

Εξασφαλίστε την ασφάλεια του χώρου σας με κυλίνδρους ασφαλείας KESO 4000S 

Τοποθετήστε κυλίνδρους ασφαλείας KEO 4000s σε κάθε πόρτα ασφαλείας που έχετε στο χώρο σας και εξασφαλίστε την προστασία των ανθρώπων και της περιουσίας σας.

Όλοι οι κύλινδροι, όπως και οι κύλινδροι ασφαλείας KEO 4000s , προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια στις θωρακισμένες πόρτες και κατά συνέπεια στο χώρο σας, αν συνδυαστούν κατάλληλα με ένα καλό και επώνυμο προστατευτικό defender.

Ακόμα μεγαλύτερη προστασία προσφέρεται αν μεριμνήσετε για την τοποθέτηση του εκάστοτε κυλίνδρου, να υπάρχουν οι κατάλληλες κλειδαριές ασφαλείας, οι οποίες έχουν ήδη σύστημα διπλού καταπέλτη και γρανάζια.

Επιλέξτε το σωστό κύλινδρο ασφαλείας από την Alfino Door

Η Alfino Door, έχοντας χρόνια εμπειρίας στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας, σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για την ασφάλεια του χώρου σας.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Alfino Door, βρίσκεται μια πλήρης γκάμα προϊόντων που εξασφαλίζουν την ασφάλεια του χώρου σας στην Αθήνα.

Έτσι μπορείτε να βρείτε και να αποκτήσετε τον κύλινδρο ασφαλείας και την κλειδαριά ασφαλείας που χρειάζεται η πόρτα σας.

Δείτε περισσότερα για κυλίνδρους ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top