Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ AGB SCUDO DCK

Νιώστε ασφαλείς με κύλινδρο ασφαλείας AGB Scudo DCK

Ο κύλινδρος ασφαλείας AGB Scudo DCK είναι ένας αφαλός υψίστης ασφαλείας. Βασικό του χαρακτηριστικό είναι πως διαθέτει ατσάλινη μπάρα στο κάτω μέρος έτσι ώστε να μην μπορεί να σπάσει και να είναι πάρα πολύ ανθεκτικός στη πίεση παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια.

Ο κύλινδρος ασφαλείας από την εταιρεία AGB διατίθεται μαζί με 5 κλειδιά σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία με κάρτα ιδιοκτησίας. Τα κλειδιά είναι ελεγχόμενης αναπαραγωγής και αντιγράφονται μόνον στο ιταλικό εργοστάσιο της AGB με τη χρήση του κωδικού PIN της κάρτας που έχετε στην κατοχή σας Duplicate Control Key (DCK) γεγονός που τον καθιστά απαραβίαστο.

Φυσικά, διαθέτει σύστημα κατά του τρυπήματος anti drilling, δηλαδή ατσάλινες ράβδους στο εσωτερικό του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τρυπηθεί με την χρήση τρυπανιού.

Το κλειδί και κατ’ επέκταση ο αφαλός διαθέτουν 15 μπίλιες – έμβολα και 2 σταθερές ατσάλινες περόνες, που εξασφαλίζουν εκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς και καθιστούν αδύνατον για κάποιον να αποπειραθεί να τον παραβιάσει με την μέθοδο picking (παρέχει anti picking προστασία).

Βασικό πλεονέκτημα επίσης είναι πως διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις, συγκεκριμένα όμως στις πόρτες ασφαλείας με τις νέες κλειδαριές με defender τοποθετείται η διάσταση 30 x 50.

Επιπλέον, ύστερα από την ανάλογη παραγγελία μπορείτε να επιλέξετε την δυνατότητα για διπλή λειτουργία αφαλού όπου μπορεί να ανοίξει από έξω με το κλειδί ακόμη και αν είναι το κλειδί πάνω στην πόρτα από τη μέσα πλευρά. Επομένως, είναι δυνατόν να δουλέψει με κλειδί ταυτόχρονα και από τις δύο πλευρές.

Φυσικά δίνουμε τεράστια έμφαση και στο After Sales Support, καθώς είμαστε πάντα δίπλα σας σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, παρέχοντας σας άμεσα την καλύτερη τεχνική υποστήριξη σε οτιδήποτε αφορά κυλίνδρους ασφαλείαςκλειδαριές ασφαλείας και πόρτες ασφαλείας.

Στην Alfino Door σας προτείνουμε κύλινδρο ασφαλείας της εταιρείας AGB που συνδυάζει όλες τις δυνατότητες για μέγιστη ασφάλεια. Συνδυάστε τον καταλληλότερο μηχανισμό με μία πόρτα ασφαλείας για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα:

©2001 - 2017 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top