Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ TESA ASSA ABLOY

Η Alfino Door με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο των θωρακισμένων πορτών, σας διαθέτει ότι καινούριο βγαίνει στο χώρο ασφάλειας αυξάνοντας στο μέγιστο της ασφάλεια του σπιτιού σας.

Απολαύστε την ηρεμία και τη γαλήνη του χώρου σας, τοποθετώντας πόρτες ασφαλείας, κλειδαριές ασφαλείας και κυλίνδρους ασφαλείας, μέσα από την τεράστια ποικιλία μας.

 

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας ενός κυλίνδρου Tesa Assa Abloy

Η εταιρεία TESA ήρθε να κάνει την επανάσταση με τον νέο κύλινδρο ασφαλείας Tesa Assa Abloy. Δίνοντας την ασφάλεια που αναζητάτε για τον χώρο της οικίας σας αλλά και για το χώρο της εργασίας σας, αυξήστε την ασφάλεια σας μες τον κύλινδρο ασφαλείας Tesa Assa Abloy, ο οποίος έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 

 

Οι υπηρεσίες της Alfino Door είναι αξιόπιστες και φερέγγυες γι' αυτό και προσφέρουμε τη μέγιστη ασφάλεια που αναζητούν οι πελάτες μας. Οι πιο απαιτητικοί μας πελάτες μπορούν να βρουν σε εμάς οτιδήποτε από: πόρτες ασφαλείαςκλειδαριές ασφαλείας, θωρακισμένες πόρτες, πόρτες πυρασφάλειας, υαλόθυρες πόρτες πυρασφάλειας, πόρτες μεταλλικές, κ.α.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε μαζί μας για να κάνετε οποιαδήποτε ερώτηση σας απασχολεί κι εμείς θα φροντίσουμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα της ασφάλειάς σας. θα χαρούμε επίσης να έρθετε στο χώρο μας να σας ξεναγήσουμε στο κόσμο των συστημάτων ασφαλείας και να σας γνωρίσουμε από κοντά. Είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε απαίτηση σας, άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος μας, οι ευχαριστημένοι πελάτες.

 

Δείτε περισσότερα για κυλίνδρους ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top