Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

MAGNUM SUPERIOR ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Εδραιώστε την ασφάλεια που σας προσφέρει η πόρτα ασφαλείας σας με έναν νέου τύπου κύλινδρο ασφαλείας Magnum Superior

Για να επιτύχετε την απόλυτη ασφάλεια σε μια πόρτα ασφαλείας πρέπει να την εξοπλίσετε με την κατάλληλη κλειδαριά ασφαλείας. Αυτή τη φορά η εταιρεία Magnum ήρθε να κάνει την διαφορά με τον καινούριο κύλινδρο ασφαλείας Magnum. Η Magnum δουλεύει ασταμάτητα για να δημιουργήσει τον ασφαλέστερο κύλινδρο και αυτό το πέτυχε δημιουργώντας τον κύλινδρο ασφαλείας Magnum Superior. Η σειρά Superior είναι η τελευταία ολοκληρωμένη λύση της εταιρείας Magnum που προσφέρει την ύψιστη ασφάλεια που αναζητά ο κάθε ένας από εσάς.

Για την Magnum ολοκληρωμένη προστασία σημαίνει να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο, γι' αυτό και τα προϊόντα που σχεδιάζει ανταποκρίνονται σε όλες τις προσκλήσεις.

Ο κύλινδρος ασφαλείας Magnum έχει τα κάτωθι χαρακτηριστικά:

Ο κύλινδρος ασφαλείας Magnum έχει σύστημα κατά του σπασίματος και είναι σχεδιασμένος από ευφυή υλικά,  έτσι ώστε να κρατάει τους διαρρήκτες έξω από το σπίτι σας.  Ο κύλινδρος με εξελιγμένο σύστημα προστασίας μπορεί να αντιμετωπίσει επάξια όλες τις κρίσιμες εκείνες στιγμές που θα χρειαστεί να προστατευτείτε.

 

Βρείτε τους κυλίνδρους ασφαλείας και άλλα πιστοποιημένα συστήματα ασφαλείας στην Alfino Door

Εμείς, στην Alfino Door, σας διασφαλίζουμε αυτή την προστασία. Στο χώρο μας θα βρείτε προϊόντα όπως:

Η Alfino Door έχει ως στόχο την ασφάλεια που εσείς αναζητάτε. Η εταιρεία μας έχει εξασφαλίσει τα καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες της και την ασφάλεια που θέλουν να έχουν όλοι για τον προσωπικό τους χώρο.

Όποιο προϊόν  και αν αποφασίσετε να αγοράσετε από την εταιρεία μας έχει πιστοποίηση, εγγύηση και είναι αυθεντικά. Ανταποκρινόμαστε και στους πιο απαιτητικούς πελάτες μας χάρη στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, από την παράδοση, την εξυπηρέτηση έως και την τοποθέτηση. Σας προσφέρουμε μία τεράστια ποικιλία από πόρτες ασφαλείας, κλειδαριές ασφαλείας και κυλίνδρους ασφαλείας.

 

Δείτε περισσότερα για κυλίνδρους ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top