Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ISEO

Γιατί να επιλέξετε κλειδαριές ασφαλείας ISEO;

Για να ελαχιστοποιήσετε τη πιθανότητα για μία δυσάρεστη κατάσταση παραβίασης της οικίας σας, πρέπει να επιλέξετε μια πόρτα αφασλείας νέας τεχνολογίας που εξοπλίζεται με τη καινούργια κλειδαριά ασφαλείας. Στην Alfino Door αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των παλαιών σας κλειδαριών με νέου τύπου κλειδαριές ασφαλείας Iseo. Οι σύγχρονες κλειδαριές διαθέτουν πολλά χαρακτηριστικά που τις καθιστούν απαραβίαστες.

Από τι αποτελείται μια κλειδαριά ασφαλείας ISEO;

H ύπαρξη κυλίνδρου Defender ο οποίος είναι περιστρεφόμενος για να μειώσει τις πιθανότητες παραβίασης της πόρτας είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό. Εκτός από το σύστημα προστασίας με Defender διαθέτουν και διπλό δίχτυ προστασίας στον αφαλό ώστε να προστατεύεται και από την ίδια την κλειδαριά. Για τη μείωση θορύβου κατά το κλείδωμα και ξεκλείδωμα υπάρχει ειδικό γρανάζι.

Το διπλό σύστημα μπλοκαρίσματος Locking System για όλες τις κλειδαριες ασφαλειας σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης τους είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τις κλειδαριές αυτές να ξεχωρίζουν. Έτσι μπλοκάρεται και ο αφαλός σε περίπτωση επέμβασης από διαρρήκτη.

Οι αφαλοί ασφαλείας που συνοδεύουν τις κλειδαριές ασφαλείας κατά περίπτωση διαθέτουν σύστημα προστασίας από σπάσιμο Snap Resistant αφού τοποθετείται επισκληρυμένο ατσάλι στο κάτω μέρος του αφαλού και ως εκ τούτου μηδενίζεται η πιθανότητα να σπάσει. Το anti-bumping και το anti-drilling σύστημα που διαθέτουν προστατεύουν τον αφαλό σε περιπτώσεις χτυπήματος ή τρυπήματος αφού τοποθετούνται ατσάλινες μπάρες στο εσωτερικό του.

Οι κλειδαριές σας παραδίδονται με πέντε ή τέσσερα κλειδιά που παρέχουν ασφάλεια και είναι σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία για καλύτερη αξιοπιστία ενώ συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας της.

Η Alfino Door σας διευκολύνει στην αντικατάσταση των παλαιών σας κλειδαριών με απαραβίαστες κλειδαριές ασφαλείας Iseo και εγγυημένη εργασία. Xρησιμοποιούμε κλειδαριές ασφαλείας, αφαλούς και αξεσουάρ εισαγωγής, αυθεντικά, απευθείας από τους κατασκευαστές ή τις αντιπροσωπείες για αυτό και είναι αξιόπιστα. Επισκεφθείτε τον χώρο μας για να δείτε από κοντά την ποικιλία που διαθέτουμε ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Δείτε περισσότερα για κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top