Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ EVVA MCS KEY

Αν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε την πόρτα ασφαλείας του σπιτιού σας με μια προηγμένη κλειδαριά ασφαλείας τότε οι κλειδαριές ασφαλείας  EVVA MCS KEY της εταιρείας EVVA TAG είναι η ιδανικότερη επιλογή ώστε να είστε ήρεμοι πως η οικογένειά σας, το σπίτι σας αλλά και η επιχείρησή σας δεν κινδυνεύουν από κανέναν επιτήδειο κακοποιό που θέλει να εισβάλει στο χώρο σας αρπάζοντας και καταστρέφοντας όσο το δυνατόν περισσότερα.

Χαρακτηριστικά τεχνολογίας EVVA MCS KEY 

MCS σημαίνει στην ουσία Magnetic Code System. Οι αφαλοί ασφαλείας EVVA MCS KEY διαθέτουν ένα τριπλό σύστημα ελέγχου ασφαλείας το οποίο αποτελείται από έναν μαγνήτη και 2 τεχνικές κωδικοποίησης. Ο κύλινδρος ασφαλείας EVVA MCS KEY διαθέτει 8 μαγνητικούς ρότορες οι οποίοι αντιστοιχούν στους 4 μαγνήτες που είναι τοποθετημένοι επάνω στο κλειδί

Όταν το κλειδί θα αφαιρεθεί από την κλειδαριά τότε οι ρότορες περιστρέφονται και μένουν σε μια διαφορετική θέση από πριν. Οι ρότορες θα ευθυγραμμιστούν μόνον και μόνον αν στην κλειδαριά μπει το κλειδί που διαθέτει την κατάλληλη και μοναδική γι αυτούς κωδικοποίηση.

Τα αρχικά MCS σημαίνουν Magnetic Code System και μας προσφέρουν ένα τριπλό σύστημα ασφάλειας λόγο ενός μαγνήτη και 2 τεχνικές κωδικοποίησης.

Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας EVVA MCS key

Δείτε περισσότερα για κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top