Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ATRA

Γιατί να επιλέξετε κλειδαριές ασφαλείας DIERRE για αντικατάσταση παλιάς κλειδαριάς ATRA;

Στην Alfino Door έχουμε ως βασικό στόχο την ασφάλεια του χώρου σας, η οποία μπορεί να επιτευχθεί με την τοποθέτηση κλειδαριών ασφαλείας νέας τεχνολογίας. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των παλαιών κλειδαριών Atra με νέες κλειδαριές ασφαλείας Dierre. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει σήμερα, όχι αύριο για αυτό μη χάνετε χρόνο. Η αντικατάσταση της Atra επιβάλλεται να γίνει με την νέα κλειδαριά Dierre, καθώς προέρχεται από την ίδια κατασκευάστρια εταιρεία (Dierre spa Italy) και προορίζεται για την αντικατάσταση της κλειδαριάς στην πόρτα ασφαλείας της ίδιας πάλι εταιρείας. Συνεπώς πέρα από το γεγονός ότι είναι από τις καλύτερες κλειδαριές που κυκλοφορούν στην αγορά, κουμπώνει τέλεια πάνω στην παλιά Atra με τα ίδια κέντρα 70mm και η πόρτα γίνεται απόλυτα ασφαλής αλλά και λειτουργική. 

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό των νέων κλειδαριών είναι πως προστατεύονται από σύστημα ατσαλομαγγανίου Defender, το οποίο έχει περιστρεφόμενη πρόσοψη ώστε να αποτρέψει τον κλέφτη από το να χρησιμοποιήσει τρυπάνι. Εκτός από το σύστημα προστασίας Defender διαθέτουν και διπλό δίχτυ προστασίας στον αφαλό ώστε να προστατεύεται και από την ίδια την κλειδαριά. Παράλληλα, το γρανάζι που διαθέτει κάνει τη λειτουργία τους πιο αθόρυβη κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο και είναι ένα σημαντικό ποιοτικό χαρακτηριστικό.

Κλειδαριές ασφαλείας με διπλό σύστημα μπλοκαρίσματος

Το διπλό σύστημα μπλοκαρίσματος Locking System για όλες τις κλειδαριές ασφάλειας σε περίπτωση προσπάθειας παραβίασης τους είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τις κλειδαριές αυτές να ξεχωρίζουν. Έτσι μπλοκάρεται και ο αφαλός σε περίπτωση επέμβασης από διαρρήκτη. Πέρα από αυτό, οι κλειδαριές ασφαλείας Dierre διαθέτουν σύστημα προστασίας από σπάσιμο Snap Resistant αφού τοποθετείται επισκληρυμένο ατσάλι στο κάτω μέρος του αφαλού και ως εκ τούτου μηδενίζεται η πιθανότητα να σπάσει. Το anti-bumping και το anti-drilling σύστημα που διαθέτουν προστατεύουν σε περιπτώσεις χτυπήματος ή τρυπήματος αφού τοποθετούνται ατσάλινες μπάρες στο εσωτερικό του αφαλού.

Κάθε κλειδαριά ασφαλείας συνοδεύεται από αφαλό με πέντε ή τέσσερα κλειδιά υψίστης ασφαλείας σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία. Επιπλέον, μετά το πέρας της εργασίας μας σας παραδίδουμε και την εγγύηση καλής λειτουργίας της νέας σας κλειδαριάς.

Προστατέψετε το χώρο σας σήμερα με τις κατάλληλες πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας

Στην Alfino Door αναλαμβάνουμε να αλλάξουμε τις παλαιές σας κλειδαριές Atra και να τις αντικαταστήσουμε με νέας τεχνολογίας κλειδαριές ασφαλείας Dierre.

Μια επίσκεψη στον χώρο μας θα μπορούσε να σας πείσει πως διαθέτουμε άριστης ποιότητας πόρτες ασφαλείαςπόρτες πυρασφάλειας, πόρτες χειροποίητες, κλειδαριές ασφαλείας και πολλά αξεσουάρ θυρών. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε από κοντά τις προσφορές που πραγματοποιούμε όλο το χρόνο και να κάνετε την πιο συμφέρουσα επιλογή ανάλογα πάντα με το γούστο σας.

Δείτε περισσότερα για κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top