Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Για πάνω από 30 χρόνια η Alfino Door προσφέρει στους πελάτες της, ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας στο Χαλάνδρι, αλλά και όλη την Αττική. Οι κλειδαριές ασφαλείας σε συνδυασμό με τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, προσφέρουν μέγιστη προστασία σε κάθε χώρο.

Αν η εξωτερική σας πόρτα στην οικία ή το εξοχικό σας χρειάζεται αλλαγή, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επενδύσετε σε πόρτες ασφαλείας στο Χαλάνδρι με κλειδαριές ασφαλείας.

Στην Alfino Door θα βρείτε κλειδαριές ασφαλείας με αφαλούς ασφαλείας που εφάπτονται σε κάθε πόρτα ασφαλείας. Έτσι θα έχετε μια ολοκληρωμένη προστασία από διαρρήκτες που προσπαθούν να εισβάλλουν στο χώρο σας.

 

Τοποθετήστε κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας στο Χαλάνδρι

Οι κλειδαριές ασφαλείας που εμπορευόμαστε, είναι τελευταίας τεχνολογίας, με ενσωματωμένα αντιδιαρρηκτικά συστήματα και με όλες τις τελευταίες πιστοποιήσεις από Ελλάδα και εξωτερικό.

Μια κλειδαριά ασφαλείας Alfino Door, διαθέτει:

 

Κλειδαριές ασφαλείας με σύστημα κατά του σπασίματος και συστήματα προστασίας κυλίνδρων

Οι κλειδαριές ασφαλείας μας, διαθέτουν Snap Resistant, δηλαδή κατά του σπασίματος. Αυτό σημαίνει, ότι στο κάτω μέρος του αφαλού βρίσκεται επισκληρυμένο ατσάλι για μέγιστη αντίσταση και προστασία από σπασίματα, σε περίπτωση διάρρηξης.

Στις επώνυμες κλειδαριές ασφαλείας μας, προσφέρονται επίσης:

 

Αντικατάσταση κλειδαριών ασφαλείας με επώνυμες κλειδαριές ασφαλείας στο Χαλάνδρι

Προσωπικό της εταιρείας μας, αναλαμβάνει την αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς ασφαλείας με κλειδαριές νέου τύπου, με ένα σας τηλεφώνημα. 

Τόσο οι κλειδαριές ασφαλείας και οι αφαλοί ασφαλείας, όσο και τα υπόλοιπα αξεσουάρ για τις πόρτες ασφαλείας, τα οποία χρησιμοποιούμε στην Alfino Door, εισάγονται απευθείας από κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες της Ευρώπης.

Η αντικατάσταση των παλιών σας κλειδαριών με τις κλειδαριές ασφαλείας νέου τύπου, γίνονται σύμφωνα με τις εντολές των κατασκευαστών, ώστε η πόρτα ασφαλείας σας, να σας παρέχει άριστη προστασία από κάθε πιθανή επίθεση.

 

Κλειδαριές ασφαλείας Χαλάνδρι τιμές

Στην Alfino Door θα βρείτε μια πλήρη γκάμα από κλειδαριές ασφαλείας για κάθε πόρτα και πορτοφόλι, με όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Θα τις βρείτε σε εξαιρετικά φιλικές τιμές, προσιτές από κάθε ένοικο στο Χαλάνδρι.

 

Κλειδαριές ασφαλείας Χαλάνδρι προσφορές

Έχοντας πάντα στο μυαλό μας τις ανάγκες σας, ενημερώνουμε το κοινό μας για τις τρέχουσες προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας που τις συνοδεύουν.

Αν δε βρείτε κάτι που να ικανοποιεί το χώρο σας, μπορείτε να ζητήστε προσφορά για μια κλειδαριά ασφαλείας, δίνοντάς μας απλά τα στοιχεία της πόρτας ασφαλείας σας.

 

Δείτε περισσότερα για τις κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top