Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Η Alfino Door βρίσκεται στο χώρο για πάνω από τρεις δεκαετίες, προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας στο Περιστέρι και όλη την Αττική. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει για περιστατικά με διαρρήξεις και ληστείες στο Περιστέρι και σε όλη την Αθήνα.

Καταλαβαίνετε ότι μια πόρτα ασφαλείας, είναι απαραίτητη για κάθε σπίτι και χώρο εργασίας στο Περιστέρι. Και αυτό που θα την κάνει ακόμα πιο ισχυρή είναι η χρήση μιας κλειδαριάς ασφαλείας. Οι κλειδαριές ασφαλείας που ταιριάζουν απόλυτα στις πόρτες ασφαλείας είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.

Αν έχετε ήδη μια πόρτα ασφαλείας, τότε επενδύστε και σε μια κλειδαριά ασφαλείας για ακόμα μεγαλύτερη προστασία. Στην εταιρεία μας θα βρείτε κλειδαριές ασφαλείας για όλες τις πόρτες ασφαλείας στο Περιστέρι και για κάθε μοντέλο τους.

 

Τοποθετήστε κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας στο Περιστέρι

Στο κατάστημά μας θα βρείτε κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας. Αυτές διαθέτουν ειδικό σύστημα κατά των διαρρήξεων και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μια κλειδαριά ασφαλείας της Alfino Door, διαθέτει:

Μια κλειδαριά, θα πρέπει να συνδυάζεται με τα αντίστοιχα κλειδιά. Έτσι και οι κλειδαριές ασφαλείας, συνοδεύονται με κωδικοποιημένα κλειδιά, νέου τύπου. Θα τα παραλάβετε σε ειδικό κουτί, με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται.

 

Κλειδαριές ασφαλείας με σύστημα κατά του σπασίματος και συστήματα προστασίας κυλίνδρων

Οι κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στην Alfino Door, έχουν σύστημα Snap Resistant, δηλαδή, κατά του σπασίματος. Στο κάτω μέρος του αφαλού βρίσκεται επισκληρυμένο ατσάλι το οποίο δίνει τη δυνατότητα μεγαλύτερης αντίστασης και προστασίας από τα σπασίματα.

Στις επώνυμες κλειδαριές ασφαλείας, θα βρείτε:

Αντικατάσταση κλειδαριών ασφαλείας με επώνυμες κλειδαριές ασφαλείας στο Περιστέρι

Συνεργείο από την ομάδα τεχνικών μας, βρίσκεται σε θέση να αναλάβει την αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς ασφαλείας με κλειδαριές νέου τύπου, σε οποιαδήποτε πόρτα ασφαλείας κι αν αυτή βρίσκεται.

Οι κλειδαριές ασφαλείας, οι αφαλοί ασφαλείας και τα υπόλοιπα αξεσουάρ για τις πόρτες ασφαλείας, είναι αυθεντικά, καθώς εισάγονται με αυστηρότητα, κατευθείαν από τις κατασκευαστικές τους εταιρείες ή τις αντιπροσωπείες τους. Είναι γνωστό πως, μια πόρτα ασφαλείας, σας παρέχει απόλυτη προστασία, όταν η κλειδαριά της εφάπτεται επακριβώς.  

Κλειδαριές ασφαλείας Περιστέρι τιμές

Σε μας θα βρείτε κλειδαριές ασφαλείας για κάθε πόρτα ασφαλείας. Κάθε προϊόν που σας προσφέρουμε, μπορείτε να το αποκτήσετε σε εξαιρετικά φιλικές τιμές. Στόχος μας είναι να μπορούμε να παρέχουμε την ασφάλεια των προϊόντων μας στον κάθε ένοικο της Αθήνας, έτσι φροντίζουμε οι τιμές μας να είναι προσιτές για τον καθένα.

 

Κλειδαριές ασφαλείας Περιστέρι προσφορές

Μέσα από τις σελίδες μας, μπορείτε να ενημερώνεστε για  προσφορές για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας που τις συνοδεύουν, για κάθε χώρο.

Μπορείτε επίσης, να ζητήστε προσφορά για μια κλειδαριά ασφαλείας, δίνοντας τα στοιχεία της πόρτας ασφαλείας σας.

 

Δείτε περισσότερα για τις κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top