Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

H εταιρεία Alfino Door, δραστηριοποιείται στο χώρο της ασφάλειας του σπιτιού για πάνω από 30 χρόνια, προσφέροντας ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας στον Πειραιά και την Αθήνα.

Κάθε πόρτα ασφαλείας είναι απαραίτητο να διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας για μέγιστη προστασία του χώρου σας.

Σε περίπτωση που χρειάζεται να κάνετε αλλαγή της πόρτας ασφαλείας σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε για την ασφάλειά σας, είναι να επενδύσετε σε κλειδαριές ασφαλείας, που να ταιριάζουν με την πόρτα σας. Με τη σωστή κλειδαριά ασφαλείας, η πόρτα ασφαλείας σας ή η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας σας, θα σας προσφέρει μέγιστη προστασία από διαρρήκτες και κλέφτες.

 

Τοποθετήστε κλειδαριές ασφαλείας νέου τύπου στον Πειραιά

Η Alfino Door συστήνει στους πελάτες της  κλειδαριές ασφαλείας νέου τύπου. Οι νέας τεχνολογίας κλειδαριές ασφαλείας, έχουν σύστημα κατά της διάρρηξης και όλες τις τελευταίες πιστοποιήσεις από Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι  κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στην εταιρεία μας, περιλαμβάνουν επίσης:

 

Κλειδαριές ασφαλείας με σύστημα κατά του σπασίματος και συστήματα προστασίας κυλίνδρων

Όλες οι  κλειδαριές ασφαλείας της Alfino Door, διαθέτουν σύστημα  Snap Resistant, που είναι κατά του σπασίματος,. Με το επισκληρυμένο ατσάλι στο κάτω μέρος του αφαλού και σε σχήμα U, το σύστημα snap resistant προσφέρει μεγάλη αντίσταση και προστασία ώστε να μην μπορεί να σπάσει.

Οι επώνυμες  κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στο κατάστημά μας, διαθέτουν επίσης συστήματα προστασίας για τους κυλίνδρους ασφαλείας:

 

Αντικατάσταση κλειδαριάς ασφαλείας με επώνυμες κλειδαριές ασφαλείας νέου τύπου

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας, αναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλιών σας κλειδαριών ασφαλείας με κλειδαριές ασφαλείας νέου τύπου σε όλες τις πόρτες ασφαλείας που είναι ήδη τοποθετημένες. Κάθε κλειδαριά ασφαλείας που χρήζει αντικατάστασης αλλάζεται σ λίγη μόνο ώρα, αρκεί να μας κάνετε το κατάλληλο τηλεφώνημα,  με πιστοποιημένες, νέας τεχνολογίας κλειδαριές ασφαλείας.

Οι κλειδαριές ασφαλείας και οι αφαλοί ασφαλείας που προσφέρουμε στους πελάτες μας, καθώς και τα αξεσουάρ, έχουν εισαχθεί απευθείας από τους κατασκευαστές ή τις αντιπροσωπείες τους. Έτσι μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την αυθεντικότητά τους.

Αντικαθιστούμε την παλιά σας κλειδαριά, με κλειδαριά ασφαλείας που προτείνεται από τον κατασκευαστή και ταιριάζει απόλυτα στην πόρτα ασφαλείας σας. Στο τέλος σας παραδίδουμε την εγγύηση καλής λειτουργίας της κλειδαριάς ασφαλείας.

 

Κλειδαριές ασφαλείας Πειραιάς τιμές

Στην Alfino Door θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κλειδαριές ασφαλείας για κάθε πόρτα ασφαλείας και κάθε πορτοφόλι. Όλες μας οι κλειδαριές ασφαλείας είναι εξαιρετικής ποιότητας, με πλήρη χαρακτηριστικά ασφαλείας και μάλιστα σε πολύ μικρές τιμές.

 

Κλειδαριές ασφαλείας Πειραιάς προσφορές

Κατά καιρούς η εταιρία μας, ενημερώνει τους πελάτες της για διάφορες προσφορές που αφορούν τις πόρτες ασφαλείας στον Πειραιά που τις συνοδεύουν και κλειδαριές ασφαλείας και θα βρείτε στο κατάστημά μας.

Μπορείτε επίσης, να δώσετε το μοντέλο της πόρτας ασφαλείας σας και να ζητήστε προσφορά για μια κλειδαριά ασφαλείας, σήμερα κιόλας.

 

Δείτε περισσότερα για τις κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top