Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Η Alfino Door είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες με σκοπό το εμπόριο πορτών ασφαλείας. Για πάνω από 30 χρόνια στο χώρο, διαθέτει πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας στη Νέα Σμύρνη για κάθε χώρο, οικιακό και επαγγελματικό.

Δεν είναι λίγα τα κρούσματα διαρρήξεων που ακούμε τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, οπότε μια πόρτα ασφαλείας, επιβάλλεται. Οι πόρτες ασφαλείας όμως, για να είναι 100% ασφαλείς, θα πρέπει να συνοδεύονται από κλειδαριές ασφαλείας που εφαρμόζουν ακριβώς σε αυτές.

Για μεγαλύτερη προστασία από κλέφτες και διαρρήκτες, επιλέξτε κλειδαριές ασφαλείας για την πόρτα σας ή μια νέα πόρτα ασφαλείας με την αντίστοιχη κλειδαριά, για τον προσωπικό σας χώρο.

 

Τοποθετήστε κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας στη Νέα Σμύρνη

Η εταιρεία μας, σας προτείνει τις κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας Alfino Door, με ειδικό αντιδιαρρηκτικό σύστημα defender. Η κάθε μία από αυτές, φέρουν επίσης τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που θα πρέπει να διαθέτει κάθε κλειδαριά ασφαλείας.

Στα χέρια σας θα κρατήσετε μια κλειδαριά ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας που περιέχει:

Κάθε κλειδαριά ασφαλείας ανοίγει αυστηρά από 4 ή 5 κωδικοποιημένα κλειδιά που θα παραλάβετε από το κατάστημά μας. Στην ειδική συσκευασία τους, θα βρείτε και την κάρτα ιδιοκτησίας, η οποία τα καθιστά μη αντιγράψιμα.

 

Κλειδαριές ασφαλείας με σύστημα κατά του σπασίματος και συστήματα προστασίας κυλίνδρων

Οι κλειδαριές ασφαλείας της εταιρείας μας, διαθέτουν σύστημα Snap Resistant, δηλαδή, σύστημα κατά του σπασίματος. Χρησιμοποιείται επισκληρυμένο ατσάλι στο κάτω μέρος του αφαλού σε σχήμα U κι έτσι έχετε μεγαλύτερη αντίσταση και παράλληλα, μεγαλύτερη προστασία από διάφορα σπασίματα, σε περίπτωση διάρρηξης.

Οι επώνυμες κλειδαριές ασφαλείας μας, περιλαμβάνουν επίσης:

 

Αντικατάσταση κλειδαριών ασφαλείας με επώνυμες κλειδαριές ασφαλείας στη Νέα Σμύρνη 

Ειδοποιήστε την εταιρεία μας κι ένα συνεργείο από το προσωπικό της Alfino Door, θα αναλάβει την αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς ασφαλείας με κλειδαριές νέου τύπου οποιασδήποτε πόρτας ασφαλείας. 

Όλες οι κλειδαριές ασφαλείας που χρησιμοποιούμε κατά την αντικατάσταση, οι αφαλοί ασφαλείας και τα υπόλοιπα προϊόντα μας για τις πόρτες ασφαλείας που εμπορευόμαστε, είναι αυθεντικά, καθώς τα εισάγουμε κατευθείαν από τις κατασκευαστικές τους εταιρείες ή από αντιπροσωπίες αυτών.

Χρησιμοποιούμε κλειδαριές ασφαλείας που να ταιριάζει απόλυτα στο μοντέλο της πόρτας ασφαλείας που διαθέτετε, ακολουθώντας πάντα, τις οδηγίες του κατασκευαστή. Είναι απόλυτα σαφές, ότι μια πόρτα ασφαλείας, σας παρέχει απόλυτη προστασία, όταν συνδυάζεται με την κατάλληλη κλειδαριά ασφαλείας.

 

Κλειδαριές ασφαλείας Νέα Σμύρνη τιμές

Στη διάθεσή μας έχουμε αυθεντικές κλειδαριές ασφαλείας για όλες τις πόρτες ασφαλείας και κάθε πορτοφόλι. Όλα μας τα προϊόντα, μπορείτε να τα βρείτε σε εξαιρετικά φιλικές τιμές, ώστε να μπορεί ο καθένας, να απολαμβάνει την ασφάλεια που του προσφέρουν, στο δικό του χώρο, στη Νέα Σμύρνη ή άλλο σημείο της Αττικής.

 

Κλειδαριές ασφαλείας Νέα Σμύρνη προσφορές

Μπείτε στη σελίδα μας και ενημερωθείτε για τις προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας αλλά και για τις κλειδαριές ασφαλείας. Μπορείτε επίσης, να ζητήστε προσφορά για πόρτα ασφαλείας και για κλειδαριά ασφαλείας της αρεσκείας σας. ανάλογα με το χώρο σας.

 

Δείτε περισσότερα για τις κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top