Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Οι πόρτες ασφαλείας και οι  κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στην Alfino Door, θα σας  εκπλήξουν για την ποιότητα και την καλαισθησία τους. Για πάνω από τρεις δεκαετίες η εταιρεία μας φροντίζει για την ασφάλεια κάθε χώρου, προσφέροντας πόρτες ασφαλείας στο Μαρούσι με τις αντίστοιχες  κλειδαριές ασφαλείας, σε σπίτια, βίλες, καταστήματα και άλλους χώρους.

Είναι γνωστό πως, στην Αθήνα και όλη την Αττική, έχουν συμβεί πολλές διαρρήξεις και ληστείες με άσχημα επακόλουθα, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Εμπιστευτείτε την εταιρία μας και ενισχύστε το χώρο σας με  κλειδαριές ασφαλείας στις πόρτες σας.

Επενδύστε σωστά στο χώρο σας, αντικαθιστώντας την παλιά κλειδαριά, με μια νέα κλειδαριά ασφαλείας από την Alfino Door. Για μεγαλύτερη προστασία, επιλέξτε μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας με την κλειδαριά ασφαλείας που θα έχει τέλεια επαφή σε αυτήν.

 

Τοποθετήστε κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας στο Μαρούσι

Στο κατάστημά μας θα βρείτε κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίες έχουν ειδικό σύστημα κατά των διαρρήξεων. Κάθε μία από αυτές διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που πρέπει να έχει μια κλειδαριά ασφαλείας, καθώς επίσης και:

 

Κλειδαριές ασφαλείας με σύστημα κατά του σπασίματος και συστήματα προστασίας κυλίνδρων

Οι κλειδαριές ασφαλείας της Alfino Door, έχουν σύστημα κατά του σπασίματος, Snap Resistant. Δηλαδή, επισκληρυμένο ατσάλι στο κάτω μέρος του αφαλού σε σχήμα U, για να έχει μεγαλύτερη αντίσταση και να προστατεύεστε περισσότερο από διάφορα σπασίματα.

Οι επώνυμες κλειδαριές ασφαλείας μας, έχουν:

 

Αντικατάσταση κλειδαριών ασφαλείας με επώνυμες κλειδαριές ασφαλείας στο Μαρούσι

Με ένα σας τηλεφώνημα, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς ασφαλείας με κλειδαριές νέου τύπου σε όποια πόρτα ασφαλείας βρίσκεται. Οι κλειδαριές ασφαλείας, οι αφαλοί ασφαλείας και τα αξεσουάρ για τις πόρτες ασφαλείας που εμπορευόμαστε, είναι αυθεντικά και εισαγόμενα κατευθείαν από τις κατασκευαστικές τους εταιρείες.

Μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, βρίσκουμε κλειδαριές ασφαλείας για κάθε πόρτα ασφαλείας, πάντα με την έγκριση του κατασκευαστή. Είναι άλλωστε γνωστό πως, μια πόρτα ασφαλείας, σας παρέχει απόλυτη προστασία, όταν συνδυάζεται με την κατάλληλη κλειδαριά ασφαλείας.

 

Κλειδαριές ασφαλείας Μαρούσι τιμές

Στη διάθεσή μας έχουμε κλειδαριές ασφαλείας για όλες τις πόρτες ασφαλείας, σε πολύ οικονομικές τιμές, προσιτές για κάθε πορτοφόλι. Έτσι μπορεί ο κάθε ένοικος του Αμαρουσίου, να απολαμβάνει την ασφάλεια που του προσφέρουν τα προϊόντα μας και στο δικό του χώρο.

 

Κλειδαριές ασφαλείας Μαρούσι προσφορές

Στη σελίδα μας, μπορείτε να ενημερώνεστε για κάθε νέο μας και για τις προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και τις κλειδαριές ασφαλείας που  τις συνοδεύουν.

Μπορείτε πάντα, να ζητήστε προσφορά για πόρτα ασφαλείας και κλειδαριά ασφαλείας, ανάλογα το χώρο σας.

 

Δείτε περισσότερα για τις κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top