Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ MUL-T-LOCK

Οι κλειδαριές ασφαλείας κυλίνδρου Mul-T-Lock LOS (Lock Out System) αποτελούνται από μια ευρεία γκάμα μοντέλων και αντικαθιστούν τους πιο γνωστούς τύπους παλιών κλειδαριών χρηματοκιβωτίου όπως ATRA, MOTTURA, SECUREMME, CISA, POTENT, TESIO, CARDESA κ.α. Οι κλειδαριές αυτές γίνονται πολύ εύκολα δεξιές και αριστερές.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κλειδαριών Mul-T-Lock για θωρακισμένες πόρτες είναι:

Τύποι κλειδαριών ασφαλείας MUL-T-LOCK:

Οι κλειδαριές Mul-t-lock χωρίζονται σε 3 κατηγορίες. Τύπου Cisa, τύπου Atra, τύπου Mottura.

Οι κλειδαριές για θωρακισμένες πόρτες με κύλινδρο, τύπου cisa, έχουν κέντρο 60mm και τη γλώσσα του ανοίγματος από πάνω. Διατίθενται σε:

4 πίρους και γλώσσα, 3 πίρους και γλώσσα, ηλεκτρική με 4 πίρους και γλώσσα, 5 πίρους και 3 πίρους γλώσσα και ρυθμιζόμενο block (διπλό κύλινδρο).

Οι τύπου Atra έχουν όλες κέντρο 70mm και την γλώσσα από κάτω. Διατίθενται σε 4 πίρους γλώσσα και τέλος σε 4 πίρους με κενό ανάμεσα τους, γλώσσα και ενεργό κύλινδρο. Η συγκεκριμένη είναι ιδανική για αντικατάσταση σε παλιές κλειδαριές Tesio.

Οι τύπου Mottura έχουν κέντρο 60mm και 70mm και τη γλώσσα από κάτω. Διατίθενται σε 4 πίρους και γλώσσα, 3 πίρους και γλώσσα, 3 πίρους και γλώσσα με κέντρα 90mm (ιδανική για αντικατάσταση σε πόρτα Cardesa), πεντάπιροι, κλειδαριά με διπλό κύλινδρο 3 πίρους και ρυθμιζόμενο block.

Δείτε περισσότερα για κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top