Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Οι πόρτες ασφαλείας και οι κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στο κατάστημα της Alfino Door, ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αισθητική που προσφέρουν σε κάθε χώρο. Είτε βρίσκεστε στην περιοχή της Καλλιθέας, είτε σε κάθε περιοχή της Αττικής, η χρήση μιας πόρτας ασφαλείας με την αντίστοιχη κλειδαριά ασφαλείας, σας είναι απαραίτητη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε για κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών, σε κάποια περιοχή της Αθήνας. Έτσι, αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιου είδους ανακαίνιση, εμπιστευτείτε τις πόρτες ασφαλείας στην Καλλιθεα και συνοδέψτε τες με τις κατάλληλες κλειδαριές ασφαλείας, που διαθέτουμε για κάθε μοντέλο.

Τοποθετήστε κλειδαριά ασφαλείας, ακόμα και στην υπάρχουσα πόρτα ασφαλείας σας. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε μέρα απόλυτη ασφάλεια στον προσωπικό σας χώρο.

 

Τοποθετήστε κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας στην Καλλιθέα

Στη διάθεσή μας, έχουμε κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίες έχουν ειδικό σύστημα κατά των διαρρήξεων και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για μια κλειδαριά ασφαλείας. Κάθε μία από αυτές που θα βρείτε στην Alfino Door, διαθέτει:

 

Κλειδαριές ασφαλείας με σύστημα κατά του σπασίματος και συστήματα προστασίας κυλίνδρων

Οι κλειδαριές ασφαλείας στην Καλλιθέα της Alfino Door, έχουν σύστημα κατά του σπασίματος, Snap Resistant, με επισκληρυμένο ατσάλι στο κάτω μέρος του αφαλού, για μεγαλύτερη αντίσταση και προστασία από σπασίματα.

Οι επώνυμες κλειδαριές ασφαλείας μας, διαθέτουν επίσης :

 

Αντικατάσταση κλειδαριών ασφαλείας με επώνυμες κλειδαριές ασφαλείας στην Καλλιθέα

Με ένα σας τηλεφώνημα, το έμπειρο προσωπικό μας, θα αναλάβει την αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς ασφαλείας με κλειδαριές νέου τύπου, σε οποιαδήποτε πόρτα ασφαλείας διαθέτετε.

Εμπορευόμαστε αποκλειστικά αυθεντικές κλειδαριές ασφαλείας, αφαλούς ασφαλείας και αξεσουάρ για τις πόρτες ασφαλείας.  Η εισαγωγή τους γίνεται κατευθείαν από τις κατασκευαστικές τους εταιρείες, ώστε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητά τους.

Η ποικιλία των υλικών είναι μεγάλη, έτσι έχουμε τις κλειδαριές ασφαλείας για τις πόρτες ασφαλείας στην Καλλιθέα, σύμφωνα πάντα με τις προτάσεις του κατασκευαστή. Είναι άλλωστε γνωστό πως, μια πόρτα ασφαλείας, σας παρέχει απόλυτη προστασία, όταν κλειδαριά της εφάπτεται επακριβώς.

 

Κλειδαριές ασφαλείας Καλλιθέα τιμές

Όπως είδατε και πιο πάνω, διαθέτουμε κλειδαριές ασφαλείας για κάθε πόρτα ασφαλείας. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε επίσης, είναι ότι οι κλειδαριές ασφαλείας που σας προσφέρουμε, θα τις βρείτε σε πολύ οικονομικές τιμές, προσιτές από τον καθένα.

 

Κλειδαριές ασφαλείας Καλλιθέα προσφορές

Σε τακτικά χρονικά διαστήματα, σας ενημερώνουμε για διάφορες προσφορές για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας που  τις συνοδεύουν. Μπορείτε πάντα, να ζητήστε προσφορά για μια κλειδαριά ασφαλείας, δίνοντας τα στοιχεία της πόρτας ασφαλείας σας.

 

Δείτε περισσότερα για τις κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top