Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Για πάνω από τρεις δεκαετίες, η Alfino Door προσφέρει στους πελάτες της ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, για κάθε χώρο οικιακό και επαγγελματικό που βρίσκεται στην περιοχή της Ζωγράφου και σε όλη την Αθήνα. Οι κλειδαριές ασφαλείας είναι απαραίτητες σε μια πόρτα ασφαλείας, ώστε να σας εξασφαλίσει απόλυτη προστασία από κάθε επιτήδειο.

Έτσι, αν σκέφτεστε να τοποθετήσετε πόρτες ασφαλείας στη Ζωγράφου, ολοκληρώστε την επένδυσή σας με κλειδαριές ασφαλείας από την Alfino Door. Στην εταιρία μας θα βρείτε κλειδαριές ασφαλείας, οι οποίες ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε πόρτα ασφαλείας. Έτσι θα αισθάνεστε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια σε κάθε χώρο.

 

Τοποθετήστε κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας στη Ζωγράφου

Οι κλειδαριές ασφαλείας στη Ζωγράφου που έχουμε στη διάθεσή μας, είναι τελευταίας τεχνολογίας και έχουν σύστημα κατά των διαρρήξεων για την ασφάλεια του χώρου σας. Οι κλειδαριές ασφαλείας, συνοδεύονται με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, από Ελλάδα και εξωτερικό.

Σε κάθε κλειδαριά ασφαλείας της Alfino Door, θα βρείτε:

 

Κάθε κλειδαριά ασφαλείας, συνοδεύεται με 4 ή 5 κωδικοποιημένα κλειδιά ασφαλείας σε ειδική συσκευασία, με κάρτα ιδιοκτησίας, ώστε να μην αντιγράφονται.

 

Κλειδαριές ασφαλείας με σύστημα κατά του σπασίματος και συστήματα προστασίας κυλίνδρων

Οι κλειδαριές ασφαλείας μας, έχουν σύστημα κατά του σπασίματος, Snap Resistant, με επισκληρυμένο ατσάλι στο κάτω μέρος του αφαλού. Αυτό σημαίνει πως, αντιστέκεται σθεναρά και προστατεύεται από διάφορα σπασίματα.

Στις επώνυμες κλειδαριές ασφαλείας από το κατάστημά μας, θα βρείτε :

 

Αντικατάσταση κλειδαριών ασφαλείας με επώνυμες κλειδαριές ασφαλείας στη Ζωγράφου

Με ένα σας τηλεφώνημα, το έμπειρο προσωπικό της Alfino Door, έρχεται στο χώρο σας και αναλαμβάνει την αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς ασφαλείας με κλειδαριές νέου τύπου, σε όλες τις πόρτες ασφαλείας στη Ζωγράφου.

Έχουμε στη διάθεσή μας, αποκλειστικά αυθεντικές κλειδαριές ασφαλείας, αφαλούς ασφαλείας και αξεσουάρ για τις πόρτες ασφαλείας σας. Όλα τα παραπάνω τα εισάγουμε απευθείας από κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες και αντιπροσωπείες της Ευρώπης, για αυτό και μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την αυθεντικότητά τους.

Κάθε κλειδαριά ασφαλείας που τοποθετούμε, είναι εγκεκριμένη από την κατασκευαστική εταιρεία της πόρτας, ώστε να κάνει τέλεια επαφή στην πόρτα σας και να σας παρέχει απόλυτη προστασία.

 

Κλειδαριές ασφαλείας Ζωγράφου τιμές

Εδώ θα βρείτε μεγάλο εύρος από κλειδαριές ασφαλείας για κάθε πόρτα ασφαλείας. Κάθε μια κλειδαριά ασφαλείας από την Alfino Door, διαθέτει όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά ασφαλείας και θα τις βρείτε σε πολύ οικονομικές τιμές.

 

Κλειδαριές ασφαλείας Ζωγράφου  προσφορές

Έχοντας υπόψιν μας τις ανάγκες κάθε εποχής, φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε για κάθε μία από τις προσφορές μας για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας που  τις συνοδεύουν.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να ζητήστε προσφορά για μια κλειδαριά ασφαλείας στα δικά σας μέτρα. Απλά, δώστε μας τα στοιχεία της πόρτας ασφαλείας σας κι εμείς θα βρούμε το κατάλληλο μοντέλο κλειδαριάς για αυτήν.

 

Δείτε περισσότερα για τις κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top