Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια η Alfino Door προσφέρει στους πελάτες της, ποιοτικές πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας, καλύπτοντας την περιοχή της Γλυφάδας, αλλά και ολόκληρη την Αττική. Οι κλειδαριές ασφαλείας σε συνδυασμό με τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, προσφέρουν μέγιστη προστασία σε κάθε χώρο.

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλετε να αλλάξετε την εξωτερική σας πόρτα στην οικία ή το εξοχικό σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επενδύσετε σε πόρτες ασφαλείας στη Γλυφάδα με κλειδαριές ασφαλείας. Στην Alfino Door θα βρείτε αυτό που ζητάτε, καθώς θα βρείτε κλειδαριές ασφαλείας με αφαλούς ασφαλείας που εφάπτονται σε κάθε πόρτα ασφαλείας.

Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε μια ολοκληρωμένη προστασία από διαρρήκτες που προσπαθούν να εισβάλλουν στο χώρο σας.

 

Τοποθετήστε κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας στη Γλυφάδα

Στην εταιρία μας, θα βρείτε κλειδαριές ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, με ενσωματωμένα αντιδιαρρηκτικά συστήματα και με όλες τις τελευταίες πιστοποιήσεις από Ελλάδα και εξωτερικό.

Μια κλειδαριά ασφαλείας της Alfino Door, διαθέτει:

 

Κλειδαριές ασφαλείας με σύστημα κατά του σπασίματος και συστήματα προστασίας κυλίνδρων

Οι κλειδαριές ασφαλείας στη Γλυφάδα που θα βρείτε στην εταιρεία μας, έχουν σύστημα κατά του σπασίματος, Snap Resistant, με επισκληρυμένο ατσάλι στο κάτω μέρος του αφαλού. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρει τεράστια αντίσταση και προστασία από σπασίματα.

Οι επώνυμες κλειδαριές ασφαλείας μας, διαθέτουν επίσης :

 

Αντικατάσταση κλειδαριών ασφαλείας με επώνυμες κλειδαριές ασφαλείας στη Γλυφάδα

Με ένα σας τηλεφώνημα, έμπειροι τεχνικοί της εταιρείας μας, καταφτάνουν στο χώρο σας και αναλαμβάνουν την αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς ασφαλείας με κλειδαριές νέου τύπου, σε όλες τις πόρτες ασφαλείας στη Γλυφάδα.

Η εταιρεία μας εισάγει και εμπορεύεται αποκλειστικά αυθεντικές κλειδαριές ασφαλείας, αφαλούς ασφαλείας και αξεσουάρ για τις πόρτες ασφαλείας, τα οποία εισάγονται απευθείας από κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες της Ευρώπης.

Αντικαθιστούμε τις κλειδαριές ασφαλείας με τις κατάλληλες για τη δική σας πόρτα ασφαλείας, οι οποίες έχουν προταθεί από την κατασκευαστική εταιρείας της πόρτας και εφάπτει με ακρίβεια στην πόρτα σας, ώστε να σας παρέχει απόλυτη προστασία.

 

Κλειδαριές ασφαλείας Γλυφάδα τιμές

Σε μας βρίσκετε ένα μεγάλο εύρος από κλειδαριές ασφαλείας για κάθε πόρτα και κάθε πορτοφόλι. Όλες μας οι κλειδαριές ασφαλείας, διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας σε πολύ μικρές τιμές, προσιτές από τον καθένα.

 

Κλειδαριές ασφαλείας Γλυφάδα προσφορές

Έχοντας πάντα στο μυαλό μας τις ανάγκες σας, σε τακτικά χρονικά διαστήματα, σας ενημερώνουμε για διάφορες προσφορές για πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας που  τις συνοδεύουν.

Μπορείτε επίσης να ζητήστε προσφορά για μια κλειδαριά ασφαλείας, δίνοντάς μας απλά τα στοιχεία της πόρτας ασφαλείας σας. Εμείς θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν.

 

Δείτε περισσότερα για τις κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top