Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ

H Alfino Door δραστηριοποιείται για πάνω από 30 χρόνια στις πόρτες ασφαλείας και τις κλειδαριές ασφαλείας νέου τύπου. Οι κλειδαριές ασφαλείας στην Αθήνα είναι απαραίτητο προσόν, για κάθε πόρτα ασφαλείας, ώστε να σας προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια.

Ειδικά αν έχετε σκοπό να αλλάξετε την πόρτα σας με μια νέα πόρτα ασφαλείας, οι κλειδαριές ασφαλείας, είναι απαραίτητες.  Είναι αδύνατο να λειτουργήσει σωστά μια πόρτα ασφαλείας, από τη στιγμή που δεν έχει την απαραίτητη κλειδαριά ασφαλείας.  Έτσι, θα έχετε μια ολοκληρωμένη ασφάλεια, απέναντι στους πιθανούς διαρρήκτες.

Τοποθετήστε κλειδαριές ασφαλείας νέας τεχνολογίας στην Αθήνα

Οι κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στην εταιρεία μας, είναι τελευταίας τεχνολογίας, με αντιδιαρρηκτικά συστήματα και όλες τις τελευταίες πιστοποιήσεις από έγκριτους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Μια κλειδαριά ασφαλείας της Alfino Door, διαθέτει:

 

Κλειδαριές ασφαλείας με σύστημα κατά του σπασίματος και συστήματα προστασίας κυλίνδρων

Οι κλειδαριές ασφαλείας που θα βρείτε στην εταιρεία μας, έχουν σύστημα κατά του σπασίματος, Snap Resistant. Το snap resistant έχει επισκληρυμένο ατσάλι στο κάτω μέρος του αφαλού και καθ' όλο το μήκος του σε σχήμα U, όπου προσφέρει τεράστια αντίσταση και προστασία για να μην μπορεί να σπάσει.

Οι επώνυμες κλειδαριές ασφαλείας μας, διαθέτουν επίσης συστήματα προστασίας για τους κυλίνδρους ασφαλείας:

 

Αντικατάσταση κλειδαριών ασφαλείας με επώνυμες κλειδαριές ασφαλείας

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την αντικατάσταση των παλιών σας κλειδαριών ασφαλείας με κλειδαριές ασφαλείας νέου τύπου σε όλες τις πόρτες ασφαλείας που είναι ήδη τοποθετημένες. Κάθε κλειδαριά ασφαλείας που χρειάζεται αντικατάσταση για λόγους ασφάλειας, με ένα σας τηλεφώνημα, αντικαθιστούνται άμεσα με πιστοποιημένες, νέας τεχνολογίας κλειδαριές ασφαλείας.

Εισάγουμε και εμπορευόμαστε αποκλειστικά κλειδαριές ασφαλείας, αφαλούς ασφαλείας και αξεσουάρ τα οποία είναι εισαγωγής, αυθεντικά και έρχονται απευθείας από τους κατασκευαστές ή τις αντιπροσωπείες τους.

Το μοντέλο της κλειδαριάς ασφαλείας με το οποίο αντικαθιστούμε την παλαιά σας κλειδαριά, είναι αυτό που προτείνει ο κατασκευαστής και το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην πόρτα ασφαλείας σας. Στο τέλος σας παραδίδουμε την εγγύηση καλής λειτουργίας της κλειδαριάς ασφαλείας.

 

Κλειδαριές ασφαλείας Αθήνα τιμές

Στην έκθεσή μας, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κλειδαριές ασφαλείας για κάθε πορτοφόλι. Σε μας θα βρείτε κλειδαριές ασφαλείας με όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας σε πολύ μικρές τιμές.

 

Κλειδαριές ασφαλείας Αθήνα προσφορές

Η εταιρεία μας αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σας κι έτσι κατά καιρούς βγάζει διάφορες προσφορές για πόρτες ασφαλείας που τις συνοδεύουν και κλειδαριές ασφαλείας.

Μπορείτε επίσης, να δώσετε το μοντέλο της πόρτας ασφαλείας σας και να ζητήστε προσφορά για μια κλειδαριά ασφαλείας, σήμερα κιόλας.

 

Δείτε περισσότερα για τις κλειδαριές ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top