Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

Εταιρεία πορτών ασφαλείας

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε για το πώς ξεκίνησε η Alfino Door να δραστηριοποιείται στις πορτες ασφαλειας στην Αθήνα, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της.

Επίσης θα δείτε τις πιστοποιήσεις που διαθέτουν όλα τα μοντέλα μας, καθώς επρόκειτο για εξελιγμένα προϊόντα, καινοτόμα που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. 

Για να κάνουμε μια εισαγωγή γνωριμίας από αυτή κιόλας τη σελίδα, είμαστε οικογενειακή επιχείρηση και κάνουμε εμπόριο, τοποθέτηση και τεχνική υποστήριξη σε πόρτες ασφαλείας και κλειδαριές ασφαλείας από το 1990.

Στην πορεία αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της αγοράς και βλέποντας τα κενά που υπήρξαν σε κάποιους τομείς, ασχοληθήκαμε και με άλλες κατηγορίες προϊόντων, πάντα όμως γύρω από την πόρτα και την ασφάλεια, όπως πυράντοχες πόρτες και πόρτες μεταλλικές γενικής χρήσης π.χ. για αποθήκες. 

Δεν είμαστε απρόσωπη εταιρεία, αντίθετα οι πελάτες και συνεργάτες μας μιλάνε με εμάς προσωπικά, χωρίς να απευθύνονται σε κάποιο πωλητή ή να τους παραπέμπουμε εμείς σε κάποιον άλλον.

Αναλαμβάνουμε εμείς οι ίδιοι την ευθύνη για όλα. Ενημέρωση - εξυπηρέτηση, πώληση, επιμέτρηση, τοποθέτηση, πληρωμή, after sales. 

Δείτε σχετικά:

©2001 - 2017 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top