Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

Επενδύσεις PVC για θωρακισμένες πόρτες

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείτε μια ανοδική πορεία προτίμησης των καταναλωτών στην επιλογή του PVC ως προϊόντος επένδυσης των πορτών ασφαλείας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το PVC είναι ένα οικονομικό υλικό που διαθέτει πολύ καλά χαρακτηριστικά όπως το ότι δεν χαράζεται εύκολα, το χρώματά του είναι ανεξίτηλα, παρουσιάζει μια ομοχρωμία και μία ομοιομορφία στο αποτέλεσμα της εμφάνισής του και συμφωνεί απόλυτα με αυτό που έχετε επιλέξει από την πρώτη στιγμή στο κατάστημα και θα ξέρετε πως θα μείνει αναλλοίωτο στο πέρας του χρόνου.

Κάτι ακόμη που κάνει την επένδυση PVC να ξεχωρίζει συγκριτικά με τα υπόλοιπα είδη επενδύσεων πορτών ασφαλείας είναι ότι μπορεί να επενδυθεί μαζί και το λούκι που δημιουργεί η φρέζα, σχηματίζοντας το σχέδιο.

To PVC επιλύει όλα τα γνωστά προβλήματα που παρουσιάζουν οι λουστραρισμένες επενδύσεις από το στάδιο της επιλογής, της κατασκευής, του χρόνου παράδοσης και  της διάρκειας, αλλά θα μας εξοικονομήσει και χρήματα καθότι αποτελεί μια οικονομική επιλογή για τις επενδύσεις πορτών ασφαλείας.

 

Επιλέξτε πόρτες ασφαλείας Alfino Door επενδυμένες με PVC

Το έμπειρο συνεργείο της εταιρείας συστημάτων ασφαλείας Alfino Door διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία αλλά και εμπειρία ώστε να σας προτείνει αλλά και να κάνει την τοποθέτηση της κατάλληλης πόρτας ασφαλείας για τον προσωπικό αλλά και επαγγελματικό σας χώρο.

 

 

Δείτε περισσότερα για τις επενδυμένες πόρτες ασφαλείας:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top