Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

Επενδύσεις για πόρτες ασφαλείας από φυσικό ξύλο

Ο φυσικός καπλαμάς δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πολύ λεπτό φύλλο φυσικού ξύλου που με τη σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να προσθέσει, στην πόρτα ασφαλείας που θα επιλέξουμε, τη φυσική ομορφιά που κρύβεται στο εσωτερικό των κορμών των δένδρων.

 

Βρείτε την καλύτερη ποιότητα φυσικού καπλαμά στην Alfino Door

Στην εταιρεία συστημάτων ασφαλείας Alfino Door θα βρείτε πόρτες ασφαλείας επενδυμένες με την καλύτερη ποιότητα φυσικού καπλαμά που κυκλοφορεί στην ελληνική αλλά και ευρωπαϊκή αγορά. Ελάτε από το φυσικό μας κατάστημα και δείτε και από κοντά πόσο λείες μπορεί να είναι οι επιφάνειες. Θα παρατηρήσετε επίσης πως η ομοιoγένεια και η ομοιομορφία τους τα καθιστά ιδανικά για την εφαρμογή τους στις επιφάνειες των θωρακισμένων πορτών ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών.

Προτού προχωρήσετε σε κάποια βιαστική κίνηση επιλέξτε να ακούσετε τη γνώμη των ειδικών. Δείτε αν ο φυσικός καπλαμάς θα είναι το κατάλληλο υλικό για την πόρτα ασφαλείας που επιθυμείτε ανάλογα με τον χώρο που θέλετε να τοποθετηθεί.

Προσέξτε επίσης τις πιστοποιήσεις για το είδος του υλικού του καπλαμά που επιλέγετε. Αναρωτηθείτε αν το προϊόν είναι όντως επενδυμένο με φυσικό καπλαμά όπως το επιλέξατε ή είναι κάποιου είδους ψεύτικου καπλαμά που κάποιος προσπαθεί να σας το προωθήσει ως φυσικό. 

Στην εταιρεία συστημάτων ασφαλείας Alfino Door θα βρείτε εγγυημένα υλικά εξαιρετικής ποιότητας γιατι αυτό το οποίο κυρίως στοχεύουμε είναι η ικανοποίηση του πελάτη που σε βάθος χρόνου θα δικαιώσει και θα βοηθήσει τη δουλειά μας.

 

Δείτε περισσότερα για τις επενδυμένες πόρτες ασφαλείας:

 

 

Το παρακάτω χρωματολόγιο είναι ενδεικτικό:

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top