Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

Εγγύηση Καλής Λειτουργίας

Με την αγορά μιας πόρτας ασφαλείας από την Alfino Door σας παραδίδετε από το εξειδικευμένο συνεργείο μας το αντίστοιχο έγγραφο εγγύησης καλής λειτουργίας της πόρτας, ενώ παράλληλα σας γίνεται και μια παρουσίαση γύρω από τη σωστή χρήση της και τις λειτουργίες της. Μην ξεχνάτε ότι είναι ένα προϊόν υψηλής τεχνολογίας που απαιτεί εξοικείωση για να μπορείτε να το χαίρεστε καθημερινά.

Η εγγύηση δεν είναι απλά ένα έγγραφο που παραδίδουμε στον πελάτη, αλλά μια δέσμευση για εμάς, σε εξαιρετικά σπάνια περίπτωση δυσλειτουργίας, να ανταποκριθούμε άμεσα και δωρεάν. 

Οι θωρακισμενες πορτες της εταιρείας μας είναι σχεδιασμένες για μακρόχρονη χρήση και δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη συντήρηση.

Σε κάθε περίπτωση διαθέτουμε συγκεκριμένο συνεργείο για τεχνική υποστήριξη - service, το οποίο μπορεί να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει ανά πάσα στιγμή 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Να σας ενημερώσουμε ότι εταιρείες που δίνουν εγγύηση εφ'όρου ζωής το κάνουν κυρίως για λόγους εντυπωσιασμού του καταναλωτή.

©2001 - 2017 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top