Ψαρών 22Α - Αθήνα - (+30) 210.52.26.423

Πορτες ασφαλειας αλουμινιου

Οι πόρτες ασφάλειας με επενδύσεις αλουμινίου έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες τις αγοράς για κάτι νέο, πρωτοποριακό και φυσικά μοντέρνο για την θωρακισμένη πόρτα. Οι πόρτες αλουμινίου ξεχωρίζουν για την παραδοσιακή, την κλασσική αλλά και την μοντέρνα τους εμφάνιση, που σε συνδυασμό με την μεγάλη αντοχή του αλουμινίου ενάντια στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες, τις κάνουν μοναδικές. Είναι ιδανικές για εξωτερικούς χώρους μη προστατευόμενους από κάποιο στέγαστρο ή μπαλκόνι.

Δεν είναι τυχαίο που οι πόρτες ασφαλείας με επενδύσεις αλουμινίου θεωρούνται ως ιδανική επιλογή όταν αυτές είναι εκτεθειμένες σε εξωτερικές καιρικές συνθήκες και σφοδρά καιρικά φαινόμενα (έντονο ήλιο, καταρρακτώδης βροχή, πολλή υγρασία).

Ποια τα χαρακτηριστικά μιας πόρτας ασφαλείας αλουμινίου;

Οι πόρτες ασφαλείας αλουμινίου παρέχουν την τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και προστασία, με ένα συνδυασμό μοντέρνου αλλά και κλασσικού χαρακτήρα, σε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωματικών επιλογών να τις συνοδεύει . Διατίθενται σε όλα τα χρώματα όπως λευκό, ral (δηλαδή έγχρωμα) και σε απομίμηση ξύλου. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σχεδίων μοντέρνων, κλασικών και παραδοσιακών, που σε συνδυασμό με τα χρώματα που διαθέτουμε, διαπραγματεύονται επιτυχώς την αισθητική του χώρου σας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Κάντε την επιλογή σας, μέσα από μια τεράστια ποικιλία σε περίτεχνα σχέδια αλουμινίου (κλασικά ή μοντέρνα), για να ταιριάζουν τέλεια στο χώρο σας, όπως το ονειρεύεστε.

Τα σχέδια αλουμινίου φτιάχνονται είτε πρεσαριστά, είτε χειροποίητα είτε είναι σκαφτά για πάνελ 2 χιλιοστών.
Το πάχος των επενδύσεων αλουμινίου είναι γενικά ενός, ενάμιση και δύο χιλιοστών (1mm, 1,5mm και 2mm , όταν το σχέδιο βρίσκεται σε εσοχή) και η βαφή τους είναι ηλεκτροστατική. 

Τα συγκεκριμένα πάνελ αλουμινίου μοντάρονται με mdf από μέσα, με pvc, με μονωτικό υλικό ντάου και με κόντρα πλακέ θαλάσσης ή με μονωτικό υλικό τύπου σάντουιτς.

Μπορείτε να πάρετε ιδέες από την γκαλερί φωτογραφιών που βρίσκεται στη σελίδα παρακάτω, για το δικό σας, μοναδικό χώρο.

 

Δείτε ακόμα παραπάνω σχέδια στους παρακάτω συνδέσμους:

 

©2001 - 2018 - www.alfinodoor.gr - All rights reserved - Powered by INTERNETi
top